Kort om Galapagos

Vi har vært noen uker på Galapagos og det har vært herlige uker. Dessverre har vi ikke rukket å skrive så mye så nå legger jeg kun ut en liten smakebit så kommer det et par større poster med masse bilder når vi kommer frem til Marquesasøyene i Fransk Polynesia.

Masse bilder og film

Vi har besøkt tre øyer og vært på flere turer, både til vulkaner og langs strender. Vi har snorklet med haier, både sovende og svært våkne. Vi har "jaktet" på hammerhaier og mantaer, svømt med sjøløver og vært i nærkontakt med skilpadder. Fuglelivet, skilpadder og øgler har vi også fått sett mye av. Alt dette har vi selvsagt tatt masse bilder og film av.

Hammerhai i sikte

Nettopp mengden av bilder og film er hovedgrunnen til at vi ikke publiserer mer nå, vi har rett og slett ikke rukket å se igjennom alt.

Blåfotet sule

Det skal også fortelles en del om byråkrati

Så langt har Galapagos og menneskene her vært fantastiske, men det har vært mange humper i veien for å kunne komme oss hit, men mer om det i en egen post.

Avreise om få timer

Vi legger ut på vår lengste strekning i morgen, 3.000 nautiske mil. Regner med at vi bruker i overkant av 3 uker på overfarten.

Vi skal sende dere noen oppdateringer underveis, mens det store om øyene her kommer først når vi er fremme på den andre siden.