Wakeboard er kult

Vi testa wakeboard på Bora Bora. Wakeboard er gøy men det er vanskelig. En gang så prøvde jeg og stå på wakeboard og jeg greidde det, nesten....... Faktisk kom jeg opp av vannet, men klarte ikke å stå helt. Fordi jeg tok ryggplask som en annen fugl så 1,2,3, så plaaaaask ramla jeg......

Pappa hjelper meg på brettet

Det går unna

Cecilia var flink til å lære bort

Vi fikk hjelp av Cecilia. Hun var skikkelig ekspert på wakeboard. Og ha det bra.

Hilsen Aksel

Og så pappa litt.. Wakeboard var noe vi gjorde for å forberede oss til å kite. For dem av oss som ikke har testet snowboard var det definitivt lurt å få litt wakeboard-trening først. Dette fører jo til at både Anders og jeg må følge mamma ut i slalombakken med snowboard til vinteren. Det er jo nesten litt deilig å kunne skylde på at 50-årskrisen er i anmarsj.

Ingen grunn til å stresse