Anbefalt kurs i "langturing"

Andreas Holo er mer båtgal enn de fleste. I tillegg kan han masse og vet å sette ting i system. Sist men ikke minst kan man notere seg at Andreas er hyggelig og flink til å legge frem materialet på en god måte.

Andreas langturkurs er nyttig for alle som vil på litt lengre turer enn til Skagen

Hans langturkurs er nyttig for alle. Jeg gikk på kurset hans i 2009 og hadde stor glede av det. Han går gjennom alle viktige områder som en bør vite litt om når man planlegger den store drømmen.

Andreas gjør ting grundig, noen vil nok si for grundig

Andreas gjør ting grundig og jeg gjetter på at noen nok synes han går litt vel grundig til verks. Personlig er jeg veldig enig i måten Andreas gjør ting på. Uansett vil man få gode ideer på kurset og så må egne vurderinger legges til grunn for hvordan ulike utfordringer løses og hvor grundig man vil forberede seg.

I tillegg treffer man jo mange med lignende drømmer og kan dele erfaringer med alle de andre kursdeltagerne.

Kom dere på kurs!