Vi skal på laaangtur og datoen er satt

Familien Gamenius og båten Tintomara har lenge drømt å dra på langtur. Som sikkert flere har fått med seg har vi sagt at vi skal seile avgårde sommeren 2017 uten alt for faste planer. Nå har vi justert litt og blitt mer konkrete. Først og fremst har vi bestemt oss for å seile i midten av juli 2017. Dernest har vi meldt oss på ARC+, som går fra Kanariøyene til Vestindia via Kapp Verde øyene.

Så har vi, særlig far, veldig lyst til å seile ut i Stillehavet

Det betyr at vi kommer til å ta turen gjennom Panamakanalen og seile ut i dette verdens største hav. Vi kommer til å ta "melkeruta", via Galapagos, Fransk Polynesia og avslutte i New Zealand eller Australia.

Vel fremme er planen å fly hjem mens Tintomara sendes til Europa med skip. Det er ikke en billig løsning, men gjør det mulig for oss se nye spennende plasser og fremmede kulturer.

Det betyr at vi kommer til å være borte ett skoleår.